Tuesday, October 16, 2012

Xpax pleaseeee pimp my ride............

apakhabar semua yang baca blog saya ni
hari ni aku taip entry berkaitan promosi celcom ni Whatchuwant menarik wooo bila baca paling syok kalau dapat nak pimps my ride alangkah indah jika motorsikal aku dapat buat mcm mana aku inginkan dapat sekali dalam hidup pun jadi lah kan pada rakan yang nak join baca kat bawah ni......

Hanya 7 hari lagi Nuffnangers! 7 hari lagi untuk anda rebut peluang memiliki kenderaan impian anda dengan peraduan Whatchuwant Pimp My Ride dari Xpax. Satu Nuffnanger yang bertuah akan dapat menikmati pengubahsuaian kereta atau motosikal ala stail MTV! Bukan itu sahaja, 10 penyertaan seterusnya akan dapat wang hadiah berjumlah RM200!
Bayangkan kenderaan anda yang telah diubahsuai sepenuhnya. Rim baru, warna yang menarik, sound system yang hebat dan paling penting, pengubahsuaian ini dilakukan secara percuma khas untuk pengguna Xpax dan kini ditawarkan untuk anda juga!

Hanya satu blog entri sahaja diperlukan untuk melayakkan diri anda untuk peluang memenangi peraduan Whatchuwant Pimp My Ride!
Bukan setakat itu sahaja, pemenang peraduan ini juga akan berpeluang untuk muncul dalam program MTV Pimp My Ride Malaysia yang akan disiarkan buat pertama kalinya di televisyen seluruh Asia!
Cara untuk menyertai peraduan Whatchuwant Pimp My Ride:
1. Kongsi maklumat-maklumat kempen Whatchuwant Xpax termasuk hadiah gajet bernilai RM10,000 dengan pembaca Xpax anda.
2. Kongsi bersama pembaca anda tentang “Pimp My Ride” khas untuk pengguna Xpax
3. Berkongsi dengan kami serba sedikit tentang kenderaan anda! – Jangan lupa letakkan gambar sekali ya!
4. Beritahu kami, jika anda berpeluang untuk mengubahsuai kereta atau motosikal anda, apakah yang akan anda lakukan? Jangan lupa sertakan gambar-gambar kenderaan impian anda!
5. Lengkapi kesemua di atas dan beritahu kami kenapa Nuffnang dan Xpax harus memilih entri blog anda sebagai pemenang peraduan ini. : D
6. Isikan butir-butir anda dalam borang di bawah! Itu saja!
Thank you for submitting your entry! Good luck! ;)
Jadi tunggu apa lagi Nuffnangers? Inilah masanya untuk anda untuk memiliki kenderaan idaman anda! Cepat! Peraduan berakhir 12.00pm, 21 Oktober 2012 (Ahad).
Sila klik di sini untuk Terma dan Syarat penuh.
 
 
aku sebenar mengharapkan motorsikal aku di pimp my ride sebab nak buat modal bukan sikit 
antara yang cuba tenguk motor aku skang


aku mengharapkan motor aku bleh jadi mcm ni satu hari nanti 
bukan cc kelajuannya tapi rupa dibawah ini perghhhhh klu dapat xtido malam aku
xpax help me pimp my ride..............

No comments:

Post a Comment