Friday, January 6, 2012

rupa paras NSR single R aku.....................

lama tak update saja nak letak sekeping gambar sebelum gambar2 lain

6 comments:

  1. salam perkenalan..:-)
    saya ade HondaNSR single R klu xsilap,,sbb sama mcm moto abg,tp fully wane merah...
    boleh convert RR ke??

    ReplyDelete
  2. boleh tp masalah sekarang cover set utk rr agak mahal klu nak murah boleh konvert untuk jadi NSR SP

    ReplyDelete
  3. Mintak mf sy baru nk jinak2 dgn bike nsr ni..nak tnya antra nsr-rr dgn sp apa yg mmbezakan bike ni selain dari cover set??

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1- proarm
      2- enjen dikatakan lebih berkuasa... carb sp 28 berbanding rr 26 je
      3- cdi elektronik r,rr sama 2 bijik cdi servo 1 cdi api 1.... sp plak 1 je cdi
      4- tayar depan blakang sp 17 rr dpn 17 blakang 18
      5- chasis sp deltabox manakala rr tube frame
      6- beza sp ori adalah xmasuk malaysia yg ada ni aku tak tahulah nak citer mcm mana yg convert pun ada.........

      Delete
  4. salam..mana nk cari cover set nsr 150r...(maaf bertanya)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam... klu tuan ada facebook sila cari orang ni namanya speedpro garage mungkin dia boleh membantu

      Delete